Apollo Beauty

Gentle Max Pro laserbehandeling in Rotterdam

Nd Yag en Alexandrite laser

Bij Beauty Apollo bieden we meerdere behandelingen op basis van lasertherapie. Hiervoor gebruiken we de Gentle Max Pro laser. Deze laser bestaat uit twee systemen; het Nd Yag (1064nm) en de Alexandrite (755nm) laser. Een unieke combinatie, wat deze laser uiterst geschikt maakt voor ontharen en de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken. Het is een veilige, effectieve methode en toe te passen op de zeer lichte tot zeer donkere huid.

Permanent ontharen

Heeft u storende haartjes op uw gelaat of andere plekken? Of wilt liever niet meer scheren of waxen? Kies dan voor een laserontharing met de Gentle Max Pro. Met de laser worden haarzakjes zodanig bewerkt, dat de haargroei stopt. Of sterk wordt teruggebracht als het om sterke overbeharing gaat. Door het Nd Yag is het mogelijk de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvorming op de huid kan ontstaan door ouder worden, hormonen, UV-stralen, zwangerschap, maar ook erfelijkheid en eerdere huidbeschadigingen kunnen een rol spelen. Deze pigmentatie kan, vooral in het gezicht, storend zijn. Met de Gentle Max Pro kan de pigmentatie in deze vlekken zeer gericht worden verminderd. Meestal zijn 3 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Gentle Max Pro behandelingen