Apollo Beauty

Gentle Max Pro laserbehandeling in Rotterdam

Nd:Yag en Alexandriet laser

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek bieden we meerdere behandelingen op basis van lasertherapie. Hiervoor gebruiken we de Gentle Max Pro laser, de beste medische laser tegen definitief ontharen, pigmentvlekken, acne, huidverjonging, keratosis pilaris en kalknagels. Deze laser bestaat uit twee systemen; het Nd:Yag (1064nm) en de Alexandriet (755nm) laser. Een unieke combinatie, wat deze laser uiterst geschikt maakt voor ontharen en de behandeling van verschillende huidaandoeningen, zoals pigmentvlekken. Het is een veilige, effectieve methode en toe te passen op de zeer lichte tot zeer donkere huid.

Permanent ontharen

Heeft u storende haartjes op uw gelaat of andere plekken? Of wilt liever niet meer scheren of waxen? Kies dan voor een laserontharing met de Gentle Max Pro. Met de laser worden haarzakjes zodanig bewerkt, dat de haargroei stopt. Of sterk wordt teruggebracht als het om sterke overbeharing gaat. Door het Nd:Yag is het mogelijk de gepigmenteerde huid te ontharen zonder het huidpigment aan te tasten.

Pigmentvlekken behandelen

Pigmentvorming op de huid kan ontstaan door ouder worden, hormonen, UV-stralen, zwangerschap, maar ook erfelijkheid en eerdere huidbeschadigingen kunnen een rol spelen. Deze pigmentatie kan, vooral in het gezicht, storend zijn. Met de Gentle Max Pro kan de pigmentatie in deze vlekken zeer gericht worden verminderd. Meestal zijn 3 tot 4 behandelingen nodig om het gewenste resultaat te behalen.

Keratosis Pilaris

Keratosis pilaris zijn ruwe rode bultjes die op de armen en benen rondom de haarzakjes ontstaan. Het lijkt erg op kippenvel (anserver) en kan makkelijk ontsteken. Deze huidaandoening kan behandeld worden met de Nd:Yag laser.

Huidverjonging 

Als u ouder wordt gaat uw huid veranderen. Er kunnen veschillende huidveranderingen plaatsvinden zoals rimpels, verslapping, plooitjes en kleurverschillen. U kunt dit proces tegengaan met een laserbehandeling. De Nd:Yag laser van Gentle Max Pro is een goede oplossing om de conditie van de huid te verbeteren.  De laser stimuleert de collageen aanmaak diep onder de huid. Deze behandeling kan goed uitgevoerd worden voor de hals, decolleté en het gezicht.

Kalknagels

Met de Nd:YAG laser kunnen ook kalknagels behandeld worden. De Nd:YAG laser verwarmd de nagelplaat waardoor de schimmel gedood worden. Het is van belang dat de nagelplaat dun is, het kan dus nodig zijn dat u de nagel van te voren moet vijlen of frezen bij een pedicure. Gemiddeld zijn er 5 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. Het is daarnaast ook van belang dat u thuis ook adviezen naleeft, zoals het wassen van de sokken op 60 graden, het zoveel mogelijk vermijden van dichte schoenen en het gebruik van antischimmelmiddelen in huis, de schoenen en op de nagels.

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Voor- en na foto's

Gentle Max Pro behandelingen

Bekijk ook