Apollo Beauty

Microneedling / dermapen behandeling bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Bij microneedling wordt er gebruik gemaakt van een dermapen met minuscule naaldjes die verticaal de huid in en uit gaan. Op deze manier wordt de huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken en om de celvernieuwing te stimuleren. De gaatjes zijn dusdanig klein dat deze aan de buitenkant niet zichtbaar zijn.  De diepte van de naaldjes kan handmatig ingesteld worden zodat sommige gebieden intensiever of juist minder intensief behandeld kunnen worden. Tijdens de behandeling met microneedling wordt er altijd een vloeistof op de huid aangebracht zodat de dermapen beter over de huid glijdt en zodat deze vloeistof dieper in de huid kan dringen. De huidtherapeute kan verschillende vloeistoffen gebruiken, afhankelijk van het huidprobleem wordt er gekozen voor een specifieke vloeistof. Op deze manier kan de behandeling aangepast worden op elke huid en huidprobleem.

Indicaties

De behandeling kan ingezet worden voor verschillende huidklachten, namelijk:

  • Fijne lijntjes, rimpels, huidverslapping
  • (acne) littekens
  • Pigmentvlekken
  • Grove huidstructuur
  • Striae 
  • Grauwe huidskleur
  • Dehydratatie 
  • Haaruitval 

Nazorg

Na de behandeling zal de huid er enkele dagen roze tot rood uitzien, dit trekt meestal na circa 3 dagen weer weg. De eerste dag kan de huid een beetje branderig aanvoelen en kan de huid iets gezwollen zijn. Na dag 3 kan de huid tevens licht gaan schilferen. De behandeling is niet heel pijnlijk en wordt daardoor over het algemeen goed verdragen. 

Aantal behandelingen

Gemiddeld zijn er 4-6 behandelingen voor een optimaal resultaat met een interval van 2-4 weken. De prijs voor een klein gebied, bijvoorbeeld rondom de ogen of rondom de mond, rekenen we 70 euro. Voor een groter gebied rekenen we 105 euro per behandeling.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake