Apollo Beauty

Gratis intake Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Onze nieuwe moderne huidkliniek is gelegen in het centrum van Rotterdam en uitgerust met de allerbeste apparatuur, zodat wij de beste kwaliteit kunnen garanderen. Onze specialisten waarborgen uitmuntende kwaliteit met bijzondere aandacht voor u. Apollo Huid- en Laserkliniek is een volwaardig kliniek, wij hebben voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing.

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Direct contact

Wij nemen contact met u op om een definitieve afspraak te maken. Voor direct contact is onze schoonheidssalon van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 17:00 uur bereikbaar op: 

+31(0)10 26 15 015

Gratis intake - Vrijblijvende huidanalyse en advies

Aanhef * 
Huidprobleem 
Behandeling 

PRIVACY VERKLARING

Mededeling: Naar aanleiding van de nieuwe privacy wetgeving (art.9 AVG) die op 25 mei ingaat, hebben wij uw toestemming nodig om uw gegevens te kunnen verwerken in ons systeem.

Akkoord * 

Deze toestemming omvat mede het:

  1. het verwerken van persoonsgegevens aanwezig in mijn patiëntendossier;
  2. verstrekken van mijn persoonsgegevens aan derden in het kader van de verwerking van declaraties;
  3. verstrekken van mijn persoonsgegevens aan andere zorgaanbieders, voor zover dit nodig is in het kader van mijn behandeling

* voor kinderen tot 16 jaar geldt dat de wettelijk vertegenwoordiger (mede)  toestemming dient te verlenen