Apollo Beauty

Gentlemax Pro laser – Permanent ontharen

Lasertechniek Gentlemax Pro

De Gentlemax Pro is een geavanceerd laserapparaat dat bewezen veilig kan worden ingezet bij de meeste huidtypen, ook de donkere huid. Hiervoor beschikt deze laser over de standaard Alexandriet laser (1064nm) en de speciale NDYag laser (755nm). Met deze techniek worden de haarzakjes inactief, maar blijft de huid daaromheen onaangetast. 

Welk haartypes zijn te behandelen? 

De behandeling geeft over het algemeen positieve resultaten, alleen de haarkleuren grijs, wit, blond en rood en ook dunne haren zijn niet met een laser te behandelen. Daarom gaat er aan de behandeling eerst een consult vooraf, waarin onze huidspecialist uw huid uitgebreid bekijkt. 

Aantal behandelingen

Per persoon verschilt het aantal nodige behandelingen. Het is ook afhankelijk van het beoogde resultaat. Gemiddeld genomen zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig met daartussen 6 weken. Soms is ook niet al het haar definitief te verwijderen, zoals bij sterke overbeharing, maar dit kan meestal wel tot 70-80% worden gereduceerd. 

Voor de behandeling

Het is belangrijk om 6 weken voorafgaand aan het consult de haren niet te harsen, epileren of plukken. Zo krijgt onze huidspecialist een goed beeld van uw beharingspatroon en is de best passende behandeling af te stemmen. Ook raden wij aan de te behandelen huid een week van te voren niet meer te scheren. 

De laserbehandeling

Voor de laserbehandeling aanvangt maken we foto’s om het effect op de te behandelen huid later goed te vergelijken. Na reiniging van de huid krijgt u een speciale beschermbril op en zal langzaam de behandeling worden ingezet, waarbij we u eerst laten wennen aan de laserpuls. U voelt de behandeling wel, maar de meesten ervaren dit niet als pijnlijk. Na de behandeling wordt een cool pack aangebracht om roodheid en zwelling tegen te gaan.

Na de laserbehandeling

Bent u in behandeling voor overmatige haargroei, dan mag u tussen de behandelingen door de haren niet harsen of epileren. Knippen of scheren mag wel.

Gratis intake

Om de behandeling en prijs voor permanent ontharen te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. De prijs hangt af van de gekozen methode en de hoeveelheid pigmentvlekken. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Gerelateerde links

Candela GentleMax Pro Laser

Voor het ontharen gebruiken wij de Candela GentleMax Pro Laser. Deze geavanceerde laser behandelt met groot succes ongewenste haargroei. Bekijk hieronder de werking van onze laser. 

Vlogger Leila Amini

YouTuber Leila Amini kwam bij Apollo Huid- en Laserkliniek voor een laserbehandeling om haar benen en oksels definitief te ontharen. Ze was er tevreden over het resultaat.

Bekijk de video hieronder:

Tarieven ontharen