Apollo Beauty

'De laserbehandeling tegen overbeharing gaf mij weer zelfvertrouwen'

Gentle Max Pro laser tegen overbeharing

Influencer Selin kwam onlangs bij Apollo huid- en laserkliniek voor een laserbehandeling. Na een intake met onze huidspecialist kreeg ze een uitgebreide Gentle Max Pro laserbehandeling. Hoe ze dat heeft ervaren, deelt ze uitgebreid in haar blog.

Behandeling tegen overbeharing

Voordat ik met Apollo kliniek was begonnen had ik last van overbeharing. Voornamelijk in mijn gezicht... je zag duidelijk donkere kringen waar de haren in mijn huid zaten. Ik kocht altijd het meest dekkende foundation maar die dekte niet 100% om dat het hardnekkige haren waren. Het maakte me elke dag onzeker en ik was hopeloos op zoek naar een oplossing. Voordat ik bij Apollo huid- en laserkliniek in Rotterdam terecht kwam was ik al bij twee verschillende plekken geweest voor laser ontharing, maar bij beide geen resultaat kunnen zien.

Het resultaat was snel zichtbaar!

Behandelingen Gentle max Pro laserbehandelingen

Mijn eerste behandeling bij Apollo kliniek was vrijwel pijnloos. Ook was het resultaat snel zichtbaar. Ik kon mijn ogen niet geloven. Kale plekjes? Nu al? Ik ben er nog maar met me eerste behandeling? Dit waren de gedachtes die ik had. Vervolgens ging ik naar de 2e, 3e en 4e behandeling. Na elke behandeling zag ik een resultaat. Mijn huid werd egaler en mijn hardnekkige stoppeltjes werden meer dons haartjes en op sommige plekken zijn ze geheel weg. Dit heeft mij zelf verzekerd gemaakt! Ik durf Make-up loos de deur uit en onder mensen te komen! Ik ben Apollo kliniek dankbaar en ik adviseer dit iedereen!

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Bekijk ook