Apollo Beauty

Behandeling teleangiëctasieën bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Wat zijn teleangiëctasieën?

Teleangiëctasieën zijn kleine bloedvaatjes in de huid die blijvend verwijd zijn. Deze bloedvaatjes kunnen lichtrood tot donkerpaars gekleurd zijn en kunnen overal op het lichaam voorkomen. teleangiëctasieën in het gezicht wordt ook wel couperose genoemd.

Hoe ontstaan teleangiëctasieën?

Teleangiëctasieën kunnen ontstaan door een onderliggend probleem zoals bijvoorbeeld rosacea, maar ook andere factoren zoals de zon, erfelijkheid, verhoogde druk in de aderen, zwangerschap, orale anticonceptiva, leverziekten, corticosteroïden en bestraling kunnen een oorzaak zijn.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Rode verwijde vaatjes zullen niet uit zichzelf verminderen. Bij Apollo Huid- en Laserkliniek kunnen we onze Nd:YAG laser inzetten voor het behandelen van diepere rode/paarse vaatjes in de huid. Omdat we met onze laser diepere vaatjes kunnen behandelen, kunnen ook beenvaatjes prima behandeld worden.

Behandelingen

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31 (0)6 - 38 41 88 99.

Gratis intake

Producten

Verder kunt u ervoor zorgen om de huid te beschermen tegen de zon om verergering van de vaatjes te voorkomen. De volgende twee zonnebrandcrèmes worden meestal geadviseerd om de huid optimaal te beschermen tegen de zon:

  • Melan 130: De zonnebrandcrème met de hoogste factor (130+) met bescherming tegen UVA, UVB, infrarood en zelf blauw licht! De zonnebrandcrème bevat tevens azeloglycine welke pigmentremmend werkt. De zonnebrandcrème bevat een licht kleurtje waardoor de crème niet als een waas op de huid blijft zitten.
  • Image Prevention Daily Hydrating: Deze zonnebrandcrème met SPF 30 bevat 18% zinkoxide. Door de zinkoxide wordt de huid beschermd tegen UVA en UVB en zal de huid gehydrateerd worden.

Voor- en na foto's