Apollo Beauty

Kennismaken met Apollo Huid- en Laserkliniek

Hippe locatie aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam

Apollo Huid- en Laserkliniek heeft in augustus 2017 haar deuren geopend aan de Nieuwe Binnenweg in Rotterdam-Centrum en bevindt zich in dezelfde hippe locatie als Apollo Tandheelkunde. Op deze locatie kunt u voortaan niet alleen voor tandheelkundige behandelingen terecht, maar ook voor huidverbetering, huidverjonging, laserontharing en injectables. De huid- en lasertherapieën worden uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten en de botox- en filler behandelingen door BIG-geregistreerde artsen. Zo bent u verzekerd van professionele behandelingen.

Huidverbetering

Schoonheidsspecialiste Özge Abkhezr: ‘Wij hebben niet alleen patiënten uit Rotterdam en omgeving, maar uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland. Deze patiënten komen voor esthetische tandheelkunde, waarin wij ons de afgelopen jaren hebben geprofileerd. Wij begrijpen heel goed dat uiterlijke verzorging erg belangrijk is voor veel mensen. Daarom heb ik besloten om naast tandheelkundige behandelingen ook huid- en lasertherapie aan te bieden aan onze patiënten.

Bij schoonheidssalon Apollo Huid- en Laserkliniek kun je terecht voor het behandelen van acne, pigmentvlekken, littekens, fijne lijntjes, grove rimpels, ongewenst haar en voor diepwerkende peelings. Met de injectables-behandelingen met botox kunt u rimpels voorkomen en met fillers kunt u grove rimpels laten opvullen, zodat deze vervagen.

Meer weten over onze schoonheidssalon?

Neem dan contact op met de huidspecialisten van schoonheidssalon Apollo Huid- en Laserkliniek via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0)6 38 41 88 99.

Bekijk onze behandelingen

Fotogalerij