Apollo Beauty

Keratosis pilaris

Bultjes rondom de haarzakjes

Keratosis pilaris is een huidaandoening die veel voorkomt bij jongeren onder de 20 jaar. De huid voelt ruw aan en rondom de haarzakjes ontstaan kleine bultjes daarom wordt het ook kippenvel (anservel) genoemd. De bultjes kunnen door bacteriën gaan ontsteken. Deze huidaandoening komt vooral voor op de armen en benen, in sommige gevallen ook op de wangen en billen.

Hoe ontstaat keratosis pilaris?

Keratosis pilaris wordt veroorzaakt door een verstoorde uitrijping van de hoorncellen van de haarzakjes. Vaak wordt deze aandoening gezien bij mensen die de aanleg hebben om allergisch te reageren.

Behandeling keratosis pilaris

De huidaandoening gaat niet vanzelf wel. U kunt dit behandelen met crémes en een laserbehandeling. Bij Apollo Huid- en Laserkliniek behandelen wij dit met de ND Yag laser van Gentle Max Pro.

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om te bepalen of de behandeling voor u geschikt is zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Vragen of afspraak maken?

Neem dan contact op met de huidspecialisten van Apollo Huid- en Laserkliniek via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31(0)10 26 15 015.

Behandelingen

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake

Meer informatie Gentle Max Pro