Apollo Beauty

Mesoestetic producten in Rotterdam

Voor professionele zorg voor uw huid

In onze huidkliniek werken we met de geavanceerde huidproducten van Mesoestetic. Dit is wereldwijd één van de meest toonaangevende merken op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Deze verzorgingsproducten bieden aantoonbaar effectieve resultaten voor alle huidtypen en leeftijden. 

Klinisch bewezen effectieve resultaten 

Aan de basis van deze unieke lijn producten en behandelingen staat vooraanstaand dermatologisch en farmaceutisch onderzoek, uitgevoerd door de beste toegewijde huidspecialisten vanuit het Mesoestetic hoofdkantoor in Barcelona. Dit wordt gecombineerd met de toepassing van de nieuwste concepten, technologieën, innovaties en meest geavanceerde formules en ingrediënten op het gebied van gezichts-, zon- en lichaamsbehandelingen. 

Het juiste huidverzorgingsproduct

Wij willen het beste voor uw huid. Daarom bieden we bij Apollo Huid- en Laserkliniek een breed assortiment Mesoestetic algemene huidverzorgingsproducten, cosmeceuticals met een huidverbeterend effect en specifieke Mesoestetic producten, behorend bij onze behandelingen. 

Maak kennis met Mesoestetic

Kennismaken met deze unieke formules? Wij adviseren u graag over de juiste Mesoestetic verzorging voor uw huid. Neem contact met ons op via het getoonde formulier of bel direct: +31 (0)6 38 41 88 99

Gratis intake

Producten van Mesoestetic

Apollo Huid- en Laserkliniek biedt onder andere Mesoestetic producten voor depigmentatie, anti-acné verzorging en mesocaps.

Depigmentatie: Mesoestetic biedt met de Cosmelan een unieke, effectieve professionele depigmenteringsmethode, ter behandeling van vlekken op de donkere huid. 

Anti-Acné verzorgingsproducten: Met o.a. de Acnelan behandeling biedt Mesoestetic dermatologisch bewezen resultaten voor vette of acné-gevoelige huiden. 


Gebalanceerde huid met Mesocaps: Mesoestetic Mesocaps houden uw huid in perfecte conditie en zorgen voor de dagelijks dosering juiste voedingsstoffen. Verminderen zichtbaar kringen en tekenen van veroudering.

Aanvullende informatie