Apollo Beauty

Fractional laserbehandeling in Rotterdam

Fractional laser is ideaal om regelmatig te doen als u niet zo enthousiast bent over injectables. Dus als u niet van naalden houdt en u wilt toch huidverjonging/ anti aging behandeling dan is dit de beste behandeling om uw rimpels aan te pakken. Om de huid te verjongen kunt u kiezen voor een laserbehandeling. Daarvoor gebruiken wij een non - ablatieve fractional laser. Bij deze methote worden de onderste huidlagen zo bewerkt dat deze zich gaat vernieuwen; er wordt nieuw elastine en collageen aangemaakt en daardoor wordt de huid voller en veerkrachtiger. Het is uitermate geschikt voor de 30+ huid; uw huid gaat er jonger en gezonder uitzien.

Voor wie is de behandeling geschikt?

 • ACNE LITTEKENS: Mensen met acne littekens waarbij de fractional laser toch iets dieper de huid laat werken voor celvernieuwing en collageen aanmaak. De fractional laser is in vergelijking met peelings toch het beste om diepere littekens aan te pakken.
 • ANTI-RIMPEL: Zowel vrouwen als mannen die preventief de huid op conditie willen houden om de huidverouderingsproces te vertragen en rimpels tegen te gaan.
 • GROVE PORIEN: Grove porien op de wangen, voorhoofd etc.
 • ANTI-AGING: Voor mensen die anti aging behandeling willen om de fijne lijntjes te verwachten.
 • LITTEKENS: Mensen die een litteken hebben waar ze zich al jaren aan storen en nu echt iets aan willen doen. Hoe ouder de litteken, hoe moeilijker het wordt, maar resultaat is er zeker wel. De fractional laser maakt de littekens gladder en zachter, dus valt het minder op.
 • LITTEKENS VAN OPERATIE/PLATISCHE CHIRURGIE: Mensen die een operatie/chirurgische ingreep ondergaan en willen direct nadat de hechtingen eruit zijn starten met de fractional laser behandelingen. Het is namelijk zo dat hoe sneller je start met de laser behandeling nadat de hechtingen eruit zijn, hoe beter de resultaat is van de behandeling! Dat is wanneer de litteken nog roze uitziet.
 • STRIAE/STRIEMEN: Mensen die door sporten of gewichtverlies striae oplopen op armen, benen, billen.
 • STRIAE/STIEMEN: Vrouwen die na de zwangerschap striae en striemen opgelopen zijn op de buik, benen, heupen en armen etc.

Voor wie is de behandeling niet geschikt?

 • Als u een medicijn met de stof isotretinoïne gebruikt. Er moeten drie maanden tussen het beëindiging van de therapie met isotretinoïne en de fractionele laserbehandeling te zitten
 • Een voorgeschiedenis van lichtgevoeligheid heeft
 • Zwanger bent
 • Een voorgeschiedenis heeft van Epilepsie (toevallen)
 • Medicatie gebruikt die de stolfunctie van het bloed beïnvloeden
 • Medicatie gebruikt die lichtgevoeligheid veroorzaken (ijzersuplementen, sint-jans-kruid)
 • Een voorgeschiedenis heeft van Herpes I of II.
 • 3 a 4 weken voor de fracntional laser behandeling mag u niet niet in de sterke zon zijn geweest
 • Na de behandeling mag u 3 a 4 weken niet in de sterke zon zitten, dit geldt ook voor de zonnebank en andere laser of peeling behandelingen

Voordelen van de Fractional Laser

 • Er zijn ongeveer 3-5 behandelingen nodig met een tussentijd van ongeveer 4 weken
 • Geen bijkomende medicatie
 • Zeer korte hersteltijd (2 tot 4 dagen) . Gelijk na de behandeling is er roodheid en dat zakt af met de uren en aantal dagen daarna zijn er minikorstjes die niet echt zichtbaar zijn maar wel te voelen met uw handen.
 • Snelle behandeling zonder complicaties
 • Deze behandeling kan ieder jaar herhaald worden voor het beste resultaat en onderhouden van collageen aanmaak (preventieve anti aging).

De behandeling van littekens met laser

Naast het gezicht kunnen Ellipse Fractional Laser behandelingen ook worden ingezet voor het verminderen van littekens, huidstriemen en striae. De beste resultaten worden wel sneller bereikt bij littekens en striemen die recent zijn ontstaan dan bij oudere, lichtgekleurde exemplaren. Bepaalde littekens zullen ook voorbehandeld moeten worden, dat zal de huidtherapeut met u bespreken.

Hoe werkt de behandeling?

Bij deze laserbehandeling worden zeer kleine, zeer gecontroleerde bundels van hitte in de huid gemaakt, die worden omringd door gezonde normale huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het COLLAGEEN in het hele behandelde gebied vervangen, waardoor die fijne lijntjes minder worden en uw huid er frisser uitziet. Tegelijkertijd wordt het huidoppervlak vernieuwd, waardoor het pigment verbeterd.
Onderzoek heeft aangetoond dat een gecombineerde behandeling van de SWT technologie van Ellipse met de Frax 1550 tot een nog beter resultaat met minder behandelingen leidt. En omdat het huidoppervlak intact blijft, herstelt u heel snel.

Ellipse Fractional Laser laserbehandeling

Tijdens de Ellipse Fractional Laser laserbehandeling worden hele kleine, uiterst gecontroleerde eilandjes van hitteschade gecreëerd, omringd door een gezonde, normale huid. Wanneer het lichaam deze gecontroleerde schade herstelt, wordt het collageen in het gehele behandelde gebied vervangen, maar veel netter dan voorheen. Onderzoek heeft aangetoond dat een combinatiebehandeling van Ellipse “smalband” licht met de Frax 1550 tot een beter resultaat leidt in minder behandelingen.

Hoe lang duurt een behandeling?

De fractional laserbehandeling duurt, afhankelijk van de grootte van het te behandelen gebied, doorgaans 15 tot 45 minuten. Het is ook een mogelijkheid, voor de mensen met een lage pijngrens, om plaatselijk een verdovende crème te gebruiken, die normaliter 15-20 minuten voor de behandeling wordt aangebracht.

Aantal nodige behandelingen

Het aantal behandelingen dat u nodig heeft is per persoon verschillend en ook afhankelijk van het doel van de behandeling. Gemiddeld adviseren wij te starten met 3 sessies achter elkaar, met tussenpozen van 4 weken. Dan wilt de Huidtherapeute het resultaat zien en aan de hand van hoe de laser zijn werk heeft gedaan adviseert de Huidtherapeute om de sessies minimaal 6 maanden daarna weer te herhalen. Als u een donkere huid hebt, kan de Huidtherapeute besluiten om een langere kuur met mildere behandelingen aan te bieden.

Wat maakt een Ellipse Nordlys Frax1550 behandeling zo bijzonder?

Andere lasersystemen, zoals de CO2 laser, gebruiken een ablatieve methode: hierbij wordt de opperhuid en een gedeelte van de lederhuid verwijderd. Het herstel duurt meerdere weken en mogelijke bijwerkingen zijn wekenlange roodheid, pigmentverschuivingen en een risico op wondinfecties.

Nordlys Frax 1550

De behandelingen met de Nordlys Frax 1550 geven uitstekende resultaten zonder eerder genoemde bijwerkingen en zonder herstelperiode. De laserstraal uit het handstuk dringt diep door in de huid. Daarbij zorgt de fractional methode voor een snelle genezing in de lederhuid terwijl de opperhuid intact blijft en er geen blijvende roodheid ontstaat. Er is geen lange voorbereidingstijd en ingewikkelde nabehandeling noodzakelijk. De behandelingen zijn snel en daardoor gemakkelijk in te passen in uw persoonlijke agenda. Uw dagelijkse werkzaamheden kunnen direct weer worden hervat.

Toepassingen Fractional laser

Wat kan deze laser behandelen?

 • Acne littekens
 • Chirurgische littekens (oude litteken of litteken na een operatie)
 • Rimpels (anti aging)
 • Grove porien
 • Striae

De fractionele laserbehandeling is toepasbaar op gezicht, handen, decolleté, hals en nek en kan ook littekens verminderen. U kunt het hele jaar door van deze laserbehandeling gebruikmaken. Ook in de zomer, want deze lasermethode kent een kortere hersteltijd dan traditionele lasers, waardoor de kans op pigmentverschuivingen ook minder is.

 • Gezicht/Hals/ Decolleté: acne littekens, chirurgische littekens, grove porien, anti aging
 • Handen:  anti aging
 • Lippen: meer volume in de lippen en ook nog anti aging effect
 • Rug: bij acne littekens
 • Buik: bij Striae (na bijvoorbeeld zwangerschap of gewichtverlies)
 • Benen/ Billen: striae
 • Armen: striae

Tarieven Fractional laser

Zijn de behandelingen veilig?

Doordat de laser in vele, zeer smalle bundels uitgezonden wordt, wordt slechts een deel van het totale huidoppervlak behandeld en blijft een groot deel intact. Daarbij koelt het handstuk de huid, waardoor de behandeling aangenamer en veiliger is.

Bekijk hieronder onze laserbehandeling van littekens na een borstvergroting.

Fractional laserbehandeling grove poriën

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Voor- en na foto's

Behandelingen

Gerelateerde links