Apollo Beauty

Dermamelan voor het verwijderen van pigmentvlekken

Depigmentatie behandeling

De Dermamelan-behandeling is één van de beste depigmentatie behandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken bij alle huidtypes (Huidtype 1 tot en met 6). Zowel pigmentvlekken op de lichte huid als pigmentvlekken op de donkere huid.

Het Dermamelan Pack is een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling bij Apollo Huid- en Laserkliniek en een opvolgende thuisverzorging. Dankzij de revolutionaire Dermamelan-behandeling van Mesoestetic wordt de melaninevorming plaatselijk en uitwendig verminderd. De Dermamelan is 30% sterker dan een Cosmelan behandeling.

Pigmentvlekken verwijderen

Hierdoor worden pigmentvlekken te wijten aan melanine, hyperpigmentatie of ouderdomsvlekken verzacht en verwijderd. U krijgt opnieuw een zachte en heldere huid.

Indicatie

Vlekken te wijten aan een buitensporige pigmentatie, zwangerschapsmasker, huidveroudering door een systematische blootstelling aan de zon en in het algemeen huidonvolmaaktheden van melanische oorsprong.

Het Dermamelan Pack omvat:

  • Voorbereiding: om de huid goed voor te bereiden op het Dermamelan masker is het van belang dat de huid wordt voorbereid met zuren. De zuren zorgen ervoor dat de dode huidcellen van de huid verwijderd worden, waardoor het Dermamelan masker beter in kan werken en waardoor de kans op bijwerkingen vermindert.
  • Dermamelan masker: in de praktijk zal het Dermamelan masker door de huidtherapeute aangebracht worden. Dit masker zal 8-12 uur op de huid blijven zitten. U zult met dit  masker naar huis gaan en u dient het masker na de verstreken tijd zelf van de huid te verwijderen.
  • Nacontrole: we zullen ongeveer iedere 8 weken een controle afspraak inplannen zodat we het resultaat kunnen bijhouden

Wat zijn pigmentvlekken?

Pigmentvlekken of hyperpigmentatie is een donkere, bruine verkleuring van de huid die veroorzaakt wordt door een verhoging van de melanine in de huid.

Wat is de oorzaak van pigment?

In de huid zitten cellen die melanocyten worden genoemd. Deze cellen produceren melanine die de huid kleur geeft. Als er teveel pigment in de huid wordt geproduceerd,  is er een afzetting van melanine. Hierdoor krijgt men hyperpigmentatie en dus vlekken. De vlekken die te wijten zijn aan een buitengewone pigmentatie worden meestal veroorzaakt door de systematische blootstelling aan de zon en gebreken van melanische oorsprong. Ze kunnen ook het gevolg zijn van hormonale wijzigingen, bijvoorbeeld ten gevolge van zwangerschap. Ze kunnen eveneens genetisch bepaald zijn of het gevolg zijn van littekenvorming. Hoe meer melanocyten de huid bevat, hoe gevoeliger de huis is voor overpigmentatie en hoe donkerder de vlekken kunnen worden.

Hier krijgt de patiënt met een donkere huid de Dermamelan behandeling. Dit masker dienen de patiënten minimaal 8-12 uur op te houden dus zo gaat de patiënt ook naar huis, zodat het masker(peeling) diep kan inwerken.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over dermamelan intimate of wilt u een afspraak maken bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam? Vul het onderstaande contactformulier in of bel direct naar +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan.

Gratis intake

Cosmelan behandeling in de praktijk

Dermamelan behandelingen

Gerelateerde links