Apollo Beauty

Dermamelan Intimate behandeling bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Dermamelan intimate van mesoestetic® is de langverwachte professionele topische oplossing voor gynaecologisch-esthetische problemen zoals hyperpigmentatie en veroudering rondom de intieme zones. Deze behandeling voeren wij uit bij pigmentatie rondom de schaamstreek en het is ook heel goed geschikt tegen pigmentatie op de oksels.

Behandeling

Deze behandeling is geschikt voor zowel vrouwen als mannen. Denk hierbij aan personen die veroudering ervaren waardoor hyperpigmentatie en verslapping ontstaan of vrouwen die pas moeder zijn geworden, menopausale vrouwen, hyperpigmentatie die ontstaat door vele wax sessies. Deze problemen rondom de intieme zone kunnen nu eindelijk geholpen worden.

Zomeractie:
Van €700,-
Voor €650,-

Dubbele werking

Het succes van het product zit in de dubbele werking: corrigerend en pigment regulerend en anti-aging. Hierdoor zal pigment duidelijk verminderen en anderzijds wordt er met deze behandeling ook een verstevigend resultaat bereikt.

Verbluffend resultaat

Een gebruiksvriendelijke cabine én thuisbehandeling in één verpakking. Deze behandeling mag enkel door gediplomeerde professionals zoals huidtherapeuten, artsen en schoonheidsspecialisten uitgevoerd worden. Voor de cliënt is het een eenmalige investering voor een all-in-one behandeling met een verbluffend resultaat!

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Heeft u een vraag over dermamelan intimate of wilt u een afspraak maken bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam? Vul het onderstaande contactformulier in of bel direct naar +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. 

Gratis intake

Voor- en na foto's