Apollo Beauty

Laser ontharen rug

Ongewenst rughaar bij mannen

Het geeft mannen vaak een onzeker gevoel als ze ongewenst rughaar hebben. Bij Apollo Huid- en Laserkliniek zien we steeds meer dat ontharen bij mannen net zo populair is geworden als bij vrouwen. Laser ontharen is de perfecte oplossing ongewenst haargroei permanent te verwijderen.

Gentle Max pro-, Alexandriet en NDYAG laserbehandeling

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek werken wij met de meest hooggewaardeerde technologie en gebruiken wij de Gentle max Pro apparaat van het merk Syneron Candela, deze bevat de Alexandriet en ND: Yag Laser. Hiermee kunnen we ongewenste haartjes van ieder haartype en op alle huidtypes veilig en definitief verwijderen, met uitzondering van witte en grijze haartjes. 

Rughaar verwijderen met GentleMax Pro

De GentleMax Pro zorgt voor het beste resultaat door z'n grote vermogen en behandelspot, hierdoor is de behandeling snel en effectief. Een mannenrug kan in een half uur behandeld worden en na de eerste behandeling is al meteen resultaat te zien. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig om de rugharen permanent te verwijderen. Tussen de behandelingen door worden er tussenstops van 6 weken genomen. Bij sterke overbeharing is het haar soms niet definitief te verwijderen maar kan wel met 90% verminderd worden. Dit kan komen door veranderingen in het menselijk lichaam, zoals hormonaal en medicatie.

Vragen of afspraak maken? 

Heeft u vragen of wilt u profiteren van onze aanbieding van permenant ontharen? Neem dan contact op met de huidspecialisten van Apollo Huid- en Laserkliniek via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0)6 38 41 88 99.

Gratis Intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Indien je meerdere zones tegelijk wilt laten ontharen, profiteer je van een aantrekkelijke pakketaanbieding!

Gratis intrake

Gerelateerde links