Apollo Beauty

Apollo Huid- en Laserkliniek over Fractional Laser in ForYou Magazine

Zichtbare gevolgen onzichtbaar maken

Vaak gaat de diagnose ‘kanker’ gepaard met een operatie om het gezwel uit je lichaam te verwijderen. Uiteraard blijft er dan een litteken achter.  Vooral wanneer deze op een zichtbare plek zit, kun je dat als storend ervaren. Maar ook als het litteken  onder je kleding verborgen zit, kan het voor jou  confronterend zijn. Jij ziet je lichaam immers wel  iedere dag en het herinnert je weer aan een zwarte periode in je leven die je het liefst zou vergeten.

Met de fractional laser kan Apollo Huid- en Laserkliniek eigenlijk alle littekens na een (plastische) chirurgische ingreep verbeteren. Wanneer je kanker hebt (gehad), is het verstandig om dit eerst met je arts te overleggen, maar het geldt uiteraard ook voor andere chirurgische ingrepen. In dat geval kan de fractional laser vanaf 6 tot 8 weken na de ingreep worden ingezet. Hoe eerder je begint, hoe beter het resultaat. Een vers litteken is beter te behandelen. De celvernieuwing wordt dan direct gestimuleerd. Een behandeling van deze laser boost het herstelproces van het litteken. Ook striae en rimpels kunnen met de fractional laser behandeld worden. Het doel van deze laser is het weefsel weer te modelleren en meer collageen aan te maken, zodat het weer de structuur krijgt die bij een gezonde huid hoort. Zowel de blanke als de getinte huid kunnen hiermee veilig behandeld worden. 

Hoe werkt het?

Voordat de behandeling start, kun je gebruikmaken van een verdovingscrème zodat de behandeling beter te verdragen is. De fractional laser maakt microwondjes in de huid, waardoor het huidoppervlak zich vernieuwt. Het gevolg is een zichtbaar verbeterde huidstructuur. Er kan heel precies met de laser gewerkt worden waardoor specifieke plekken op de huid aangepakt kunnen worden.

Anti-aging

De fractional laser wordt ook veel ingezet als middel tegen huidveroudering. De huid wordt veerkrachtiger en voller. Al na 2 of 3 weken ga je de effecten zien: je huid ziet er frisser, gladder en egaler uit. Voor een optimaal effect heb je gemiddeld 3 tot 5 behandelingen nodig. De fractional laser heeft nog tot 9 maanden na de behandeling effect, dus de celvernieuwing en collageenaanmaak zijn dan nog steeds in werking! Apollo Huid- en Laserkliniek: 'Wij adviseren om deze behandeling jaarlijks te herhalen voor preventieve anti-aging en een nog beter resultaat met de tijd!'

Indicaties fractional laser

  • Chirurgische littekens
  • Acnelitteken
  • Fijne rimpels 
  • Striae 
  • Grove poriën

In één dag weer stralen

Bij Apollo Tandheelkunde en Apollo Huid- en Laserkliniek ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid- en lasertherapie, esthetische dermatologie en (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden. Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Voor en na

Bekijk ook