Apollo Beauty

Geen herinnering aan je acne

Tijdens je tienerjaren heb je er behoorlijk last van gehad: acne. Vooral je voorhoofd en kin zaten onder de vurige en ontsierende jeugdpuistjes. Je hebt er destijds van alles aan gedaan, maar dat kon niet voorkomen dat je er lelijke littekens, putjes en deuken in je gezicht aan hebt overgehouden. En ook al doe je elke dag nog zo je best om dát met een laag make-up te verbloemen, tóch ziet je huid er nooit mooi egaal uit.

"Wordt het niet eens tijd om die acnelittekens écht te gaan aanpakken?"

De puistjes die je gezicht zo ontsierden, waren eigenlijk gewoon allemaal ontstoken talgkliertjes. Een verhoogde talgproductie en dode huidschilfers waren een waar paradijs voor de bacteriën op je huid. Gelukkig ligt die tijd nu ver achter je. Wordt het dan ook niet hoog tijd om écht iets aan die littekens, die tot diep in je huid zitten, te gaan doen? Iets waarbij je niet een dikke laag make-up nodig hebt, maar wat het probleem écht aanpakt?

Fractional laser

Je kunt je huid namelijk aanzetten om zichzelf te gaan vernieuwen. Dat effect kun je bereiken door enkele behandelingen met een fractional laser. Hierbij worden zeer kleine en gecontroleerde bundels van hitte in je huid gemaakt. Het lichaam gaat die 'schade' herstellen door het collageen in het hele behandelde gebied te vervangen. Collageen is een stofje in je lichaam dat je huid stevigheid geeft. Daarnaast wordt ook het huidoppervlak vernieuwd. Je huid wordt dus zowel in de diepte als aan de oppervlakte aan het werk gezet. Dit in tegenstelling tot een peeling die alleen het bovenste laagje van je huid aanpakt.

Ook voor anti-aging

Aangezien de fractional laser ook wordt ingezet als antiagingbehandeling, gaat je huid er als bijkomend voordeel ook weer jonger en gezonder uitzien! Direct na de behandeling is je huid wat rood. De volgende dag kun je zelfs wat minikorstjes voelen, die overigens niet echt zichtbaar zijn. Afhankelijk van hoe diep de acnelittekens zitten, heb je ongeveer één tot drie behandelingen, met een tussentijd van circa vier weken, nodig om tot het gewenste resultaat te komen: een mooie, egale en gezonde huid!

Goed om te weten

Behandelingen van acnelittekens in je gezicht worden in de meeste gevallen geheel of gedeeltelijk vergoed door je zorgverzekeraar. De voorwaarden hiervoor vind je in je polis. De huidtherapeut kan bezocht worden zonder directe verwijzing van een arts. Het eerste gesprek is informatief van aard en is altijd vrijblijvend.

Toepassingen fractional laser

 • Acnelittekens
 • Chirurgische littekens
 • Rimpels (anti-aging)
 • Grove poriën
 • Striae

" Een snelle behandeling zonder complicaties" 

Bron: For You Magazine

Depigmentatie voor de donkere huid

Wanneer je een donkere huid hebt, kan het ook zijn dat acne donkere vlekken op je huid heeft achtergelaten. Met de Cosmelan-behandeling, één van de beste depigmentatiebehandelingen voor het verwijderen van pigmentvlekken bij donkere huidtypes, kunnen deze verwijderd worden. Het Cosmelan Pack is een doeltreffende combinatie van een professionele behandeling bij Apollo Huid- en Laserkliniek en een opvolgende thuisverzorging, waardoor de pigmentvorming plaatselijk en uitwendig wordt verminderd. Het helpt ook tegen ouderdomsvlekken of een zwangerschapsmasker bij een lichte huid.

Van top tot teen

De fractionele laserbehandeling is niet alleen toepasbaar op je gezicht, maar ook op diverse andere plekken op je lichaam om huidproblemen aan te pakken.

 • Gezicht, hals en decolleté: acne- en chirurgische littekens, grove poriën en anti-aging   
 • Handen: anti-aging
 • Lippen: meer volume en anti-aging  
 • Rug: acnelittekens
 • Buik: striae
 • Benen en billen: striae 
 • Armen: striae

In één dag weer stralen

Bij Apollo Tandheelkunde en Apollo Huid- en Laserkliniek ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid- en lasertherapie, esthetische dermatologie en (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden. Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Bekijk ook