Apollo Beauty

Krijg de flawless skin van je dromen

De fractional laser Frax 1550 en de Candela GentleMax Pro Laser

Je hebt altijd gedroomd van een mooie, gladde en flawless huid. Zeker nu het zonnetje straalt. Natuurlijk wil je je er op je best wilt uitzien als je flaneert over de boulevard, aan een cocktail nipt op het terras of over het strand slentert. Maar helaas: jij stoort je aan je acne of aan de haartjes op je armen of benen. Maar niet getreurd: je droom van een mooie huid kán werkelijkheid worden!

Misschien heb je er al weleens van gehoord: lasertherapie. Middels de laser is het mogelijk om op een effectieve en gecontroleerde manier een gladde en soepele huid te krijgen. Schrikt het idee van een laser je een beetje af? Dat is nergens voor nodig: de laserbehandeling is veilig en wordt uitgevoerd door gediplomeerde huidtherapeuten. We introduceren je 2 verschillende soorten lasers: de fractional laser Frax 1550 en de Candela GentleMax Pro Laser.

Fractional laser voor huidverbetering

De fractional laser is ideaal om huidproblemen als acnelittekens en chirurgische littekens, fijne rimpels, striae en grove poriën mee aan te pakken. Hoe de behandeling met de laser precies verloopt? Je huid wordt eerst behandeld met een verdovende crème, zodat je minder voelt van de behandeling. Omdat je wel een licht brandend gevoel zult ervaren, wordt je huid behandeld met een verkoelende crème. De fractional laser brandt kleine gaatjes in je huid, met als gevolg dat het huidoppervlak afschilfert. Je huidstructuur verbetert hier zichtbaar door. Doordat de laser zo gecontroleerd en precies kan worden ingezet, kunnen specifieke oppervlakten op de huid aangepakt worden. Je huid zal hierdoor flink verbeteren. Deze behandeling is ideaal om de huid diep onder de huidlagen mee aan te pakken, en daarnaast zijn er gemiddeld maar 2 of 3 dagen hersteltijd nodig. Hallo mooie huid!

Gezichtsbehandeling

Heb je toch meer zin in een ontspannende peeling of gezichtsbehandeling? Er zijn dan diverse andere ­mogelijkheden. Zo is de TCA peeling gericht op anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen. Het is een milde chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor die egaler en mooier wordt. Deze peeling kan voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté en de handen ingezet worden. Al na één behandeling voelt je huid weer aan als een perzikje!

Gladde benen voor áltijd!

Ben je het gehannes met je scheermesje, wax of ontharingscrème helemaal beu? De laser wordt niet alleen ingezet voor het verbeteren van de huid. Een meer bekende toepassing van de laser is namelijk het verwijderen van ontsierend lichaamshaar met de laser. Het resultaat is permanent: de haartjes groeien dus niet meer terug! Voor het bereiken van de beste resultaten maakt Apollo Huid- en Laserkliniek gebruik van de beste apparatuur, namelijk de Alexandrite laser en de Nd:YAG laser, die geschikt zijn voor zowel lichte als donkere huidskleuren.

Gebieden als de oksels en de bikinilijn kunnen ook in de zomermaanden middels de laser worden behandeld. Wel is het belangrijk om een paar weken vóór en een paar weken na de behandeling de felle zon te vermijden. Na de zomer is het mogelijk om ook de andere gebieden te behandelen met de laser, zoals het bovenlichaam en het gelaat. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig.

Als je je huid helemaal summer-ready wilt maken, kun je terecht bij Apollo Huid- en Laserkliniek. De huid- en ­lasertherapieën worden uitgevoerd door ­gediplomeerde huidtherapeuten. Zo ben je verzekerd van ­professionele behandelingen.

Bekijk ook

Vraag het Apollo Huid- en Laserkliniek