Apollo Beauty

Huidverbetering bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Altijd al die mooie huid willen hebben? Laserbehandelingen en peelings hebben een positief effect op jouw huid. 

Laserbehandelingen

Het klinkt misschien eng: je huid laten behandelen door een laser. Dit is nergens voor nodig! Een laser is namelijk de meest effectieve en gecontroleerde manier om jouw huid in meerdere opzichten te verbeteren: je huid wordt gladder, soepeler én heeft meer volume.

Verdovende créme

Hoe gaat dat dan precies in zijn werk met een laser? Eerst wordt jouw huid behandeld met een verdovende crème. Op deze manier voel je minder van de behandeling. Je zult wel een licht brandend gevoel ervaren, maar dit wordt zoveel mogelijk verminderd doordat er gebruik wordt gemaakt van een verkoelende crème.

Fractional laser behandeling

De fractional laser brandt kleine gaatjes in je huid, waardoor het huidoppervlak afschilfert. Hierdoor wordt de huidstructuur zichtbaar verbeterd. Er kan heel precies met de laser gewerkt worden waardoor specifieke plekken op de huid aangepakt kunnen worden. Zo zorgt de laser ervoor dat er mooie resultaten behaald kunnen worden.

Toepassingen fractional laser

Welke indicaties pakt de fractional laser aan?

  • Acnelittekens
  • Chirurgische littekens
  • Fijne rimpels
  • Striae
  • Pigment (gedeeltelijk)
  • Grove poriën

Huidverbeterende peelings

Toch meer zin in een peeling? Er zijn diverse peelings die jouw huid een boost kunnen geven!

TCA Peeling

De TCA peeling is een doorbraak op het gebied van anti-aging. Je kunt het zien als een facelift zónder medische ingreep. Eerst wordt de huid gereinigd en daarna wordt er een speciaal zuur op de huid aangebracht. Dit zorgt ervoor dat de dode huidcellen verdwijnen. Het is een milde chemische peeling die een onregelmatige huid aanpakt. De peeling ‘dwingt’ de huid om een nieuwe huidlaag aan te maken, waardoor de huid egaler en mooier wordt. Deze peeling kan voor zowel het gezicht, de hals als het decolleté en de handen ingezet worden. Er is zichtbaar resultaat na één behandeling.

Pigment peeling

Er zijn ook speciale peelings gericht op het verminderen van pigmentvlekken op de huid. Heb je last van donkere vlekken op jouw handen? Een handpeeling kan hierbij de uitkomst bieden. Hetzelfde geldt voor donkere vlekken rond je ogen en mond. Met een oog- en mondpeeling kunnen deze vlekken verlicht worden.

Tips voor een stralende huid

Wil jij je huid goed verzorgen? Deze stappen kun je zelf dagelijks doorlopen. Op naar een stralende huid!

  •  Reinigen: Het is erg belangrijk om je huid dagelijks goed te reinigen. Reinig je huid ’s ochtends, voordat je er verzorgingsproducten op smeert en ’s avonds voordat je je bed induikt. Wist je dat wanneer je geen make-up draagt het toch belangrijk is om je huid te reinigen? Invloeden van buitenaf, talg, transpiratie en lucht vervuilen je huid.
  • Water en citroen: Citroenwater heeft een goede invloed op je huid. Vitamine C is in zijn algemeenheid goed voor je gezondheid en voor een stralende huid.
  • Peeling: Door je huid te peelen verwijder je dode huidcellen. Je kunt je huid het beste peelen, voordat je naar bed gaat. Peelings maken je huid helderder, zachter, stralender en gezonder.
  • Masker: Een masker kan ervoor zorgen dat je huid er stralender uitziet. Heeft je huid behoefte aan verfrissing, voeding, zuivering of anti-rimpel? Heb je geen tijd voor een masker? Neem dan een nachtmasker of smeer (nacht) crème op je huid.

Gratis intake

Heb je vragen over een specifieke behandeling? U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake