Apollo Beauty

Laserontharen nek en schouders met de Gentle Max Pro

Fractional laserbehandeling tegen acne

Davor kwam onlangs bij Apollo huid- en laserkliniek voor een laserbehandeling tegen acne. Na een intake met onze huidspecialist kreeg hij een uitgebreide fractional laserbehandeling tegen acne. Hoe hij dat heeft ervaren, deelt hij uitgebreid in zijn blog.

Grove poriën door acneproblemen 

Toen ik begon te puberen, kreeg ik zoals velen last van puistjes. Destijds leek het mij verstandig om deze uit te knijpen en was ik mij niet bewust van de gevolgen hiervan op latere leeftijd. Nu, vele jaren later, is duidelijk op mijn wangen te zien dat ik grove poriën heb. Via vrienden ben ik terecht gekomen bij de InstaGram pagina van Huidkliniek Apollo Beauty en hier werd een patient behandeld met soortgelijke klachten. Er waren ‘before’ en ‘after’ foto’s te zien van de behandeling en ik was positief verrast over de fractional laserbehandeling. De fractional laserbehandeling zou dan mini wondjes maken in de huid, waardoor mijn huid gladder zou worden met de tijd. Voordat ik bij Apollo huid- en laserkliniek in Rotterdam terecht kwam, was ik al bij twee verschillende klinieken geweest voor laserontharing, maar bij beide klinieken leverde het geen resultaat op.

Intake huidtherapeut

Zodoende heb ik besloten om een afspraak te maken bij Apollo Huid- en Laserkliniek. Ik werd goed ontvangen door de receptioniste en vervolgens kon ik bij de huidtherapeute terecht voor een intake en gelijk erachteraan de behandeling. Zij legde mij exact uit wat de behandeling inhield, hoe ze te werk zou gaan en hoeveel behandelingen ik ongeveer nodig zou hebben. Ook werden er foto’s gemaakt van mijn wangen.

Nazorg en vervolgbehandeling 

De behandeling tegen acne zelf duurde niet lang en ik ervaarde het niet als pijnlijk, maar ik heb van anderen begrepen dat ze het wel pijnlijk vinden. Nadat de huidtherapeute klaar was, heeft ze uitleg gegeven over de nazorg van de fractional laser behandeling en waar ik op moest letten de komende tijd. Hierna werd een vervolgafspraak ingepland voor over 4 weken. In de zomervakantie ben ik er even mee gestopt, omdat ik naar een warm land ging en de huidtherapeute had mij geadviseerd om 1 behandeling over te slaan. Tijdens mijn vakantie heb ik wel zoveel mogelijk zonnebescherming gebruikt.

Zichtbaar positief resultaat

In totaal heb ik 3 behandelingen gehad met de fractional laser. Na elke behandeling waren de grove poriën aanzienlijk minder geworden. Mijn wangen zijn een heel stuk gladder dan voor de behandelingen. Ik ben erg blij dat ik als man deze stap heb gezet en ik raad andere mannen met hetzelfde probleem aan om ook een behandeling te nemen.  Voor mij was het ook best een grote drempel om de eerste behandeling te nemen, maar als je het resultaat ziet, dan wil je doorgaan.

Gratis intake

Het resultaat van een laserbehandeling verschilt per persoon. Ook niet iedere huid is geschikt voor deze behandeling. Om de behandeling en prijs te bepalen zal er eerst een intake gesprek plaats moeten vinden. U kunt hiervoor altijd vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken.

Gratis intake

Bekijk ook