Apollo Beauty

ZOMERACTIE:
Alle PEELING behandelingen €55,-

Laat uw huid weer stralen

Peelings zorgen niet alleen voor een intensieve dieptereiniging, waardoor de huid zuiverder wordt, ze zorgen ook voor een versteviging van het onderliggende bindweefsel. Onze chemisch peelings worden uitgevoerd door een gediplomeerde huidtherapeut en zijn in te zetten voor de behandeling van acne littekens, fijne rimpels, zonbeschadiging en ook het verminderen van pigmentvlekken. 

Alle PEELING behandelingen €55,-

Hoge korting op alle peelings

Tijdens onze kortingsactie bieden we al onze peelings aan voor €55,- per behandeling. Onder deze aanbieding vallen ook onze acne peelings, anti-aging ogen & lippen peelings, rosacea/gevoelige huid peelings en pigment peelings. 

Bekijk onze peeling behandelingen

Gratis intake

Wil je weten welke peeling het beste voor jouw huid geschikt is? Laat het bepalen door onze huidspecialisten tijdens een een gratis intake. Mis deze aanbieding niet en maak vandaag nog een afspraak.

Stel je eigen behandeling samen

Kennismaken met onze peeling behandelingen? Profiteer dan van deze aanbieding. Staat je gewenste behandeling er niet tussen? Informeer naar de mogelijkheden. Neem contact op met de specialisten van Apollo Huid- en Laserkliniek via het getoonde reactieformulier of bel direct: +31 (0)6 38 41 88 99.

Gratis intake

Bekijk ook