Apollo Beauty

Voorbereiding op de Sebacia behandeling

Twee weken voorafgaand aan de behandeling moest ik mijn huid s’avonds insmeren met Effezel crème. Deze crème moet bij de huisarts gehaald worden, hier kreeg ik een receptformulier voor mee. Er wordt geadviseerd om twee dagen voor de behandeling hiermee te stoppen omdat de huid anders iets te gevoelig kan worden.

Drie verzorgende huidsproducten

Ook heb ik drie producten verzorgende producten aangeschaft om mijn huid te reinigen en verzorgen:

Ik heb de producten dagelijks gebruikt en ik ben zeer tevreden over de resultaten. Vooral de hydraterende crème zorgde ervoor dat mijn huid erg fijn aanvoelde zonder dat er een vettig laagje achterbleef.

Bekijk meer

Bestel onze producten online

Alle producten zijn ook online verkrijgbaar via: apollobeautyshop.nl

In één dag weer stralen

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek en Apollo Tandheelkunde ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid­ en lasertherapie, esthetische dermatologie en  (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden.  Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake