Apollo Beauty

Sebacia Microparticles

Acne behandeling met dermatologische laser

Sebacia Microparticles een nieuwe behandeling geschikt voor alle types acne in het gezicht. In Amerika is deze behandeling al een groot succes en sinds kort ook goedgekeurd en beschikbaar in Nederland. Het is een innovatieve gezichtsbehandeling waarin een formulering van gouden microdeeltjes op de huid wordt gebracht door middel van ultrasound, gevolgd door een behandeling met een dermatologische laser. Uw huid zal er weer beter uit gaan zien!

Voordelen acne behandeling Sebacia

 • Na 3 maanden eerste resultaten
 • Behandeling richt zich op de drie onderliggende oorzaken van acne
 • Preventief geen verdoving

Hoe ziet de behandeling eruit?

De behandeling wordt uitgevoerd in drie sessies die één week na elkaar plaatsvinden. Er wordt een serum met gouden microdeeltjes op de huid aangebracht. De microdeeltjes worden als het ware ‘gezien’ met de ND: Yag laser  laser en verwarmd. Op deze manier worden de talgklieren verwarmd en na verloop van tijd verkleind, hierdoor zullen de acneklachten verminderen. [IFrame]  In totaal worden er 3 behandelingen uitgevoerd met een interval van 1 week. Na minimaal 3 maanden zullen de eerste resultaten zichtbaar zijn De Sebacia behandeling kan bij zowel de lichte als donkere huidtypen uitgevoerd worden.

Resultaat na Sebacia behandeling

Binnen 2-3 maanden na de laatste sessie zal de verbetering van de acne te zien zijn. Het kan zijn dat de acne na drie behandelingen volledig wegblijft. In sommige gevallen moet de behandeling herhaald moet worden na 6 maanden of 1 jaar. Dit is geheel afhankelijk van uw huid en huid-conditie.

Voor en nazorg

Voorafgaand aan de behandeling

 • Twee weken voor de behandeling de huid voorbereiden met Effezel crème. 1 keer per dag in de avond aanbrengen en 2 á 3 dagen voor de behandeling stoppen.
 • U mag niet zongebruind zijn. Daarom 4-6 weken voor de behandeling met minimaal factor 30 beschermen tegen de zon, ook in de wintermaanden. In de maanden mei t/m september is de zon het sterkst daarom ieder twee uur insmeren en de schaduw opzoeken tussen 11:00 en 15:00 uur.
 • Indien er sprake is van haargroei in het te behandelen gebied, scheer dit dat 24-48 uur voorafgaand aan de behandeling.

Na de behandeling

 • Minimaal 4-6 weken na de behandeling dient u zich ook te beschermen tegen de zon met minimaal factor 30, ook als de behandeling in de wintermaanden plaatsvindt. In de maanden mei t/m september is de zon het sterkst daarom ieder twee uur insmeren en de schaduw opzoeken tussen 11:00 en 15:00 uur.
 • De nabehandelingscrème iedere ochtend en avond te gebruiken tot deze op is.
 • Als de huid na de behandeling warm aanvoelt kunt u de huid verkoelen met een koud kompres.
 • Probeer 24-48 uur geen warmtebronnen op te zoeken, zoals te heet douchen, sauna of intensief sporten. Er zit namelijk al veel warmte in de huid door de behandeling.
 • Het kan zijn dat er nog wat gouden microdeeltjes (zwarte kleur) in de poriën zitten, dit komt er vanzelf uit. Het is mogelijk dat u deze zwarte deeltjes terugvindt op uw kussensloop.

Inhoud Sebacia behandeling

Een sessie duurt in totaal 30 tot 45 minuten 

 • Eerst wordt het gezicht grondig gereinigd 
 • Sebacia Microparticles worden op uw huid aangebracht en in gemasseerd.
 • De huid wordt afgekoeld met gekoelde rollers
 • De laserbehandeling

Na de behandeling is de huid een beetje rood, meestal verdwijnt dit na 1-2 uur. 

Bekijk tarieven Sebacia behandeling

Maak kennis met Sebacia

Kennismaken met deze innovatieve behandeling? De huidspecialisten van Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam adviseren u graag! Neem contact met ons op via het getoonde formulier of bel direct: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake

Sebacia behandeling in de praktijk