Apollo Beauty

Resultaat Sebacia behandeling

De 1e sessie van Sebacia behandeling

Oké, ik geef toe dat ik best wel nerveus was. Ik was bang voor de laser maar al met al viel de pijn reuze mee. Elke keer wanneer de laser als het ware de vloeistof in de talgklieren verhit, voelt het alsof je huid een klein warm schokje krijgt. Van tevoren kreeg ik icepacks om mijn gezicht goed te koelen. Tijdens de behandeling zelf werkte de huidtherapeute per gebied op mijn gezicht. Op het gebied waar de laser zijn werk had gedaan, mocht ik meteen weer een icepack houden. Hierdoor nam het branderige gevoel af. De sessie duurde in totaal ongeveer 45minuten. Toen de behandeling voorbij was, was mijn huid een beetje rood. Op sommige plekken zag je nog minimaal de vloeistof in mijn poriën zitten maar twee dagen later was er niks meer van te zien.
 

Fotogalerij

Bekijk meer

Overige twee sessies van de behandeling

Na de eerste behandeling heb ik geen pijn ervaren. Mijn huid voelde de volgende dag weer normaal aan. Tijdens de overige twee sessie verliep de behandeling hetzelfde maar is de laser sterkte wel iets verhoogd. De huidtherapeute zei dat de eerste resultaten pas na ongeveer 3 maanden zichtbaar zouden zijn maar ik merkte na de tweede behandeling al dat de ontstekingen een stuk minder waren geworden.

In één dag weer stralen

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek en Apollo Tandheelkunde ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid­ en lasertherapie, esthetische dermatologie en  (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden.  Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake