Apollo Beauty

Mesotherapie behandeling bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam

Verbetering van de huid voor jong en oud

Mesotherapie is een huidbehandeling geschikt voor de jonge en oude huid. Het is een behandeling die bestaat uit gevulde cocktails van vitamine, antioxidanten en hyaluronzuur die in de huid worden geinjecteerd. Deze samenstelling zorgt ervoor dat de huidconditie verbeterd wordt. De huidcellen worden gevoed met collageen- en elastine aanmaak wordt hierdoor gestimuleerd. Uw huid krijgt weer een boost waardoor verschijnselen van het verouderen van de huid zoals rimpels tegen worden gegaan.

Geschikt voor rimpels, fijne lijntjes, cellulite, acne, littekens, striae, pigmentatie.

Mesotherapie behandeling

Mesotherapie is een huidbehandeling geschikt voor zowel de jonge als de oude huid. Middels onze Meso-Injector wordt een vloeistof in de diepere lagen van de huid geïnjecteerd. Deze vloeistof bestaat uit een cocktail van verschillende vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. Doordat deze cocktail dieper in de huid komt, wordt de huidconditie verbeterd. De huidcellen worden gevoed, de huid wordt beter gehydrateerd, collageenvorming wordt gestimuleerd en de huid gaat er weer gezonder uitzien. De huid krijgt als het ware een boost. Er zijn veel verschillende ingrediënten die aan de vloeistof toegevoegd kunnen worden. De huidtherapeut zal bekijken welke ingrediënten het beste ingezet kunnen worden bij de specifieke huidklacht. 

Indicaties

Mesotherapie kan voor verschillende indicaties ingezet worden, namelijk:

  • Pigmentvlekken 
  • (Acne) Littekens
  • Grove huidstructuur
  • Fijne lijntjes en rimpels
  • Striae
  • Dehydratatie van de huid
  • Haaruitval
  • Droge huid / Vocht tekort
  • Extra collageenstimulatie ter ondersteuning van andere behandelingen

5-10 behandelingen 

Gemiddeld zijn er 5-10 behandelingen (afhankelijk van de huidklacht) nodig die meestal iedere 2 weken plaatsvinden. De prijs hangt af van de gebiedsgrootte en de gebruikte vloeistof, dit zal de huidtherapeute met u bespreken tijdens de intake.
Ondanks dat er gebruik wordt gemaakt van een naald wordt de behandeling doorgaans niet als pijnlijk verdragen en wordt deze dus goed verdragen. Na de behandeling kan de huid er de eerste dag iets roder uitzien, dit trekt geleidelijk aan weer weg.

Gerelateerde links

Vragen of afspraak maken?

Heeft u een vraag over de Mesotherapie of wilt u een afspraak maken bij Apollo Huid- en Laserkliniek in Rotterdam? Vul het onderstaande contactformulier in of bel direct naar +31 (0)6 - 38 41 88 99.

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31 (0)6 - 38 41 88 99.

Gratis intake

Mesotherapie rimpels op het voorhoofd

Hieronder een korte video waarin rimpels op het voorhoofd worden behandeld met Mesotherapie. 

Mesotherapie behandelingen