Apollo Beauty

Dikker en voller haar krijgen

'Weer een mooie en volle bos haar!'

Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk, want het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je hele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn als je merkt dat je haren kwijtraakt of dat je haar dunner wordt. Gelukkig is er wat aan te doen.

Met de MCT Injector is het mogelijk om zwakke haren te versterken en 'slapende' haren te activeren om te groeien, waardoor je weer een mooie en vollere bos haar krijgt.

De juiste werkstoffen

Behandelingen met de MCT Injector zijn een vorm van mesotherapie. Hierbij worden met behulp van een apparaat op een veilige én pijnloze manier bepaalde werkzame stoffen in de huid geïnjecteerd. Eén van deze werkstoffen is hyaluronzuur. Dat is een van de vele eiwitstoffen die in de huid voorkomen en werkt als een vulmiddel tussen de cellen. Als je ouder wordt, neemt het gehalte aan hyaluronzuur in je huid af, wat kan leiden tot huidveroudering en ook dunner wordend haar. Met de MCT Injector wordt de hoeveelheid hyaluronzuur weer aangevuld, zodat de natuurlijke huidprocessen weer geactiveerd worden.

'De behandelingen zijn geschikt voor mannen en vrouwen!'

Ook thuis aan de slag

Bij deze behandeling wordt meestal geadviseerd om thuis aan een optimaal resultaat te werken door de juiste producten te gebruiken. De behandelingen met de MCT Injector zijn geschikt voor mannen en vrouwen!

In één dag weer stralen

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek en Apollo Tandheelkunde ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid­ en lasertherapie, esthetische dermatologie en  (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden.  Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake

Bron: ForYou Magazine