Apollo Beauty

Gummy smile in Rotterdam

Botox tegen een tandvleeslach

Is uw tandvlees zichtbaar als u lacht? Dit wordt een Gummy Smile of tandvleeslach genoemd. Bij Apollo Huid- en Laserkliniek kunnen wij dit met een botox behandeling verminderen zonder dat u uw natuurlijke lach verliest.

Oorzaken Gummy Smile 

Bij een Gummy Smile is de hefspier van de bovenlip te sterk. Hierdoor wordt het (boven)tandvlees zichtbaar als u lacht. Dit is vaak aangeboren en al vanaf een jonge leeftijd zichtbaar. Er is dan geen evenwicht tussen het tandvlees en de bovenlip waardoor uw tanden kleiner lijken bij het lachen. 

Behandeling botox tegen Gummy Smile

Door kleine injecties met botox te injecteren net naast de neus zal de hefspier van de bovenlip zwakker worden. Dit zorgt ervoor dat de hefspier minder krachtig samentrekt zodat de bovenlip minder omhoogkomt bij het lachen. Een perfecte oplossing zonder dat u uw natuurlijke gelaatsuitdrukking te verliest. Het resultaat is direct zichtbaar. Het gemiddelde resultaat van deze behandeling is 3-4 maanden.

Botox en Composiet vullingen

Voor het beste resultaat adviseren wij om uw gebit te behandelen met Composiet vullingen bij Apollo Tandheelkunde. Tijdens een intake zal de tandarts adviseren of het alleen met Composiet vullingen verholpen kan worden of dat een combinatie met een botox behandeling het beste resultaat oplevert. Apollo Tandheelkunde is telefonisch bereikbaar via 010 - 341 63 85 of u kunt mailen naar info@apollotandheelkunde.nl

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31 (0)6 - 38 41 88 99.

Voor en na foto's

Prijs botox behandeling Gummy Smile

  • Vanaf € 99,-​

Bekijk alle tarieven botox  

Vlogger Myriam Ahmadi

YouTuber Myriam Ahmadi kwam al eerder bij Apollo Huid- en Laserkliniek voor een botoxbehandeling. Dit keer bezocht ze de praktijk voor Apollo Tandheelkunde en kreeg Composiet vullingen. Ze heeft de behandeling gefilmd en is erg enthousiast over het resultaat! 

Bekijk de video hieronder: