Apollo Beauty

Hoe ziet de Sebacia behandeling er
precies uit?

Drie sessies

De Sebacia behandeling bestaat uit drie sessies die elk een week na elkaar uitgevoerd worden. Tijdens de behandeling wordt allereerst een dunne vloeistof met microdeeltjes goud in de poriën gemasseerd doormiddel van een ultrasound apparaatje. Daarna worden de deeltjes die niet in de poriën terecht zijn gekomen voorzichtig weggepoetst.

Dermatologische laser

De microdeeltjes die nog in de poriën zitten worden vervolgens verhit door een dermatologische laser. Als resultaat zullen de talgklieren hierdoor tijdens het herstellen kleiner worden en de acneklachten zullen drastisch verminderen. Het herstelproces duurt ongeveer 3 maanden dus je moet wel even geduld hebben om het resultaat te zien. En het beste resultaat komt nog! Het kan 1 jaar duren voor het beste resultaat.

Bekijk meer

Huid voor de behandeling

Veel onderhuidse ontstekingen en bultjes. Vooral op mijn wangen had ik er veel last van.

In één dag weer stralen

Bij Apollo Huid- en Laserkliniek en Apollo Tandheelkunde ben je op de goede plek voor alles op het gebied van huid­ en lasertherapie, esthetische dermatologie en  (cosmetische) tandheelkunde. Özge Abkhezr van Apollo: 'Uit het hele land en soms zelfs uit het buitenland komen mensen naar ons toe. Voor alles kunnen ze bij ons terecht: van acnebehandelingen en pigmentvlekken tot rimpels en ongewenst haar. Wij vinden uiterlijke verzorging net zo belangrijk als zij dat vinden.  Ons team bestaat uit deskundige cosmetisch artsen, huidtherapeuten, tandartsen, mondhygiënistes en andere specialisten. Met alle liefde helpen we je en geven we je advies over de behandelingen in een vrijblijvend intakegesprek.'

Gratis intake

Voor elke behandeling bekijken we tijdens een gratis intake uw huid en maken we gezamenlijk een behandelplan. Maak nu een afspraak door het onderstaande formulier in te vullen of door te bellen naar: +31(0)10 26 15 015.

Gratis intake